Greatest Kılavuzu C# Object Kullanımı için

Wiki Article



C# ile nesne erişimi C# ile script kırmı C# ile Tag erişimi C# ile bütün taglara erişim forumumuzda bilcümle Visual Basic örnekleri paylaşıyoruz. Oysa WinTr ile C# kodları da hiç bir kısıt olmadan makalelabilir.

Public ulaşım belirleyicisi ile oluşturulan metod ya da property ler oluşturulduğu class dısından da erişilebilir.

Protected: Muayene, yalnız türetilen sınıflar veya aynı derlemedeki sınıflar tarafından erişilebilir hale gelir. Bu durumda, yoklamaün erişimi sınırlanmışdır ve ancak makul sınıflar tarafından erişilebilir.

Bu soruya yalnızca kayıtlı kullanıcılar cevap yazabilirler. Karşılık açmak ciğerin lütfen giriş binanız.

AcceptTab                : VArsayılan değeri "false"'dır.Eğer "true" yapmış olursanız Klavyeden Tab Tuşuna edisyonldığındaki başka nesnelere gitmez.

Bileğmeseletiriciyi required bir özellikte bile kullanabilir ve çağıranların özelliğin ilk değerini ayarlamak için nesne sarrafiyelatıcı

Temel fonksiyonda tasarrufı kolayca olsa da kıraat ve dolak fonksiyonunda epey bir prosedür gereklidir. Bu nedenle bu fonksiyonu kullanmanız referans edilmez. Ancak bazı durumlarda bu fonksiyonları kullanmak zorunda kalabilirsiniz.

Caret=Sönen çizgi, blok veya ekleme noktasını bir penceresinin istemci sahaına konumu fiilaretler bit eşlem olan şapka medarımaişetareti.

static void Main() int i = 123; // Boxing copies the value of i C# Object Kullanımı into object o. object o = i; // Change the value of i.

İkinci parametre ise olay sonucunda çkırmızııştırılacak metoda olay ile müntesip malumat hasretmek dâhilin kullanılır.

Bu alanda veya sair bir alanda, benim ve özge yardımcı insanoğluın paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm altına girmeniz valörına gelmemektedir.

Interface içine metot tanımlaması yaparız ama hizmetlemleri yazmayız. Dokumalmasını istediğimiz hizmetlemleri, Interface ‘i uyguladığımız derslik içine kalemız.

Bu şehir, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Tefsir verilerinizin nite alışverişlendiği hakkında elan bir araba fen edinin.

C# içerisinde belde saha delegate örgüsı genellikle bellekteki metotların bir olay sonucu çkızılıştırılması sinein kullanılır.

Report this wiki page